
Меззалуна - печиво з горішками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hazelnut
100 г.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Homemade Butter
200 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 175°C градусів. Обсмажити горіхи в гарячій духовці протягом 12 хвилин. Покласти горіхи в рушник і протерти, тим самим очистивши їх від лушпиння.
02
Подрібнити фундук і цукор в кухонному комбайні, потім акуратно всипати борошно і знову перемішати. Додати до загальної маси вершкове масло і замісити тісто. Готове тісто викласти на злегка посипану борошном поверхню і розділити на маленькі шматочки розміром приблизно 2,5 см.
03
З підготовлених шматочків розкачати кульки і надати їм форму сердечка, півмісяця або будь-якої іншої фігури. Обваляти отримані фігурки в цукровій пудрі.
04
Деко злегка змастити олією і розкласти на нього печиво так, що б фігурки не торкалися один до одного. Випікати печиво "Меззалуна" протягом 15-20 хвилин при температурі 180°C градусів. Дати печиву охолонути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)