
Курка з лаймом і текілою
Так багато зараз говорять про страви із курки, що навіть ті, хто не був шанувальником курятини, напевно, полюбив її. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно було незвичайним на смак. Щоб зберегло всі свої корисні інгредієнти. Такий рецепт, як курка з лаймом і текілою, напевно зацікавить багатьох. Адже маринад з алкогольного напою (причому будь-якого) завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитим маринадом і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Або ж зробити із маринаду, що залишився, соус і подати разом з куркою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ouroboros Tequila 38% 0.7l
0,5 ст.
Tymbark Orange Juice 1l
0,5 ст.
JohnTop Lime Juice 230ml
1 ст.
Fine Life Ground Red Chili Pepper 20g
1 ст. л.
Garlic
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати текілу, сік лайма і апельсина, мелений чилі, різаний свіжий перець чилі, подрібнений часник і сіль.
02
Всі інгредієнти перемішати. В отриманий маринад покласти грудинки, поставити в холодильник на ніч.
03
Нагріти сковороду-гриль до максимальної температури, витягнути курку з маринаду, обсушити, обсмажити шкірою вниз. Перевернути на іншу сторону, смажити до готовності. Готову курку викласти на тарілку, дати постояти протягом 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)