
Сливовий джем з анісом
Пам'ятаєте, як у дитинстві краща солодість для дітей був джем. Його намазували на хліб і йшли з ним на вулицю. Це були найкращі ласощі на світі. Не важливо з яких ягід був джем. Найголовніше, щоб він був густим, добре намазувався на хліб і не розтікався, так як з цею намазаною, солодкою скибкою хліба з джемом діти любили ходити по вулиці.
Ось і ми зараз пропонуємо вам приготувати сливовий джем з анісом. Він відмінно підійде для того, щоб задовольнити ваших найменших чад, тобто він відмінно підійде для намазування на хліб і не буде розтікатися, бо буде густим, а також джем може стати вам відмінною начинкою для пирога.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dark Plum
1 кг
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 кг
Anise Spice
10 г
Spice Ground Ginger
5 г
Lemon
120 г
Akvulya Still Water 2l
125 мл
Preparation steps
01
Сливи помити, нарізати на четвертинки і видалити кісточки. Покласти нарізані сливи в каструлю, додати цукор, сік одного лимона, воду і спеції. Довести суміш до кипіння, перемішуючи, поки цукор не розчиниться.
02
Постійно помішуючи варити на невеликому вогні близько 40 хвилин. В міру утворення пінки необхідно її знімати. Готовий джем охолодити, розлити по стерилізованим банкам і закрити кришками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)