
Компот "Тархун"
Домашні заготовки в зимову пору року бувають дуже до речі. Особливо популярні фруктово-ягідні компоти. Приготування компотів - напевно, один із самих поширених видів консервування. Якщо говорити про цінність консервованих компотів, то її, звичайно, не порівняти з цінністю свіжих фруктів, але в умовах нестачі вітамінів і натуральних продуктів домашні компоти будуть гарною підмогою. Агрус потрібно вибирати без дефектів, без ознак хвороб, цвілі і гнилі. У ягід бажано зрізати "хвостики", ретельно помити їх у проточній воді і дати просохнути. Банку необхідно простерилізувати зручним для Вас способом: над парою або в духовій шафі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Good Milk Kiwi Gooseberry Yogurt 1.5% 400g
1 ст.
Mint 50g
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Pripravka Lemon Acid 20g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Агрус, гілочки м'яти помити. Скласти в підготовлену банку (3 л). Додати цукор, лимонну кислоту.
02
Інгредієнти залити окропом. Закатати банку. Перевернути банку і накрити ковдрою.
03
Залишити компот під ковдрою на 10 годин. Перед подачею, можна додати шматочки льоду.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)