
Чіабата на молоці
Втілення майстерності найкращих кулінарів світу чіабата – неймовірно смачний і дуже ароматний плоский італійський хлібець. Його особливість – в гармонійному поєднанні хрусткої золотистої скоринки і ніжної пористої м'якушки. Чіабата має прісний, не властивий для хліба, смак. Вона відмінно підійде для приготування бутербродів і сендвічів, оскільки вигідно підкреслює смак і аромат використовуваних інгредієнтів. З'явившись у вісімдесятих роках, рецепт «сільської аристократки» (саме так називають благородну чіабату) дещо удосконалився і став користуватися шаленою популярністю далеко за межами батьківщини. Пропонуємо і Вам проникнутися колоритом Італії і приготувати чіабату на молоці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
30 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Борошно просіяти, додати дріжджі, молоко і сіль. Воду підігріти. Додати до сухої суміші оливкову олію і воду. Довести тісто до однорідної консистенції і надати форму хліба.
02
Накрити тісто серветкою або рушником і залишити на 100 хвилин в теплому місці. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти хліб на деко, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)