
Желіцький суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
150 г.
Veal Shoulder
150 г.
Chicken Liver
150 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
100 г.
Parsley Root
1 шт.
Carrots
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Meat broth Big spoon 10g
1,5 л.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Dill 70g
1/2 пучка
Parsley 70g
1/2 пучка
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Овочі очистити і промити. М'ясо і курячу печінку промити й нарізати скибочками.
02
Цибулю дрібно нарізати. Моркву нарізати півкільцями.
03
У каструлю з товстим дном влити олію, покласти цибулю, моркву і нарізаний корінь петрушки, смажити 4 хвилини.
04
Покласти скибочки м'яса, посолити і поперчити. Влити трохи бульйону так, щоб м'ясо тушкувалось, а не варилося. Тушкувати до напівготовності.
05
В кінці тушкування, коли рідина майже випариться, додати курячу печінку і промиті нарізані скибочками гриби. Додати борошно і перемішати.
06
Покласти сметану і нарізану зелень кропу і петрушки. Влити бульйон, посолити, поперчити, довести до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)