
Біла риба по-італійськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Basil in Pot
10 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
25 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
50 г.
Pink Tomato in Packing
500 г.
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
440 г.
Preparation steps
01
Філе риби посипати спеціями, сіллю. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити на олії рибу кілька хвилин до золотистої скоринки.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, нарізати часточками або кубиками. Маслини дрібно нарізати (якщо є кісточки, то видалити їх).
03
У форму для запікання покласти філе. Покласти на рибу помідори, посипати горішками, маслинами. Поставити форму з рибою в духовку і запікати близько 12-15 хвилин. Збризнути рибу оливковою олією, посипати нарізаним базиліком і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)