
Теплий салат з печінкою і фруктами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Liver
500 г.
Peach
1 шт.
Pear
1 шт.
Grape
гроно
Arugula 50g
150 г.
Tymbark Orange Juice 1l
1 шт.
Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml
70 мл.
Prypravka Cumin Seasoning
за смаком
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Allspice Ground
за смаком
Preparation steps
01
Печінку яловичу (чи курячу) нарізати на шматочки у вигляді смужок. Посолити і поперчити, а потім приправити зірою. Відправити до холодильника на 10 хвилин і перейти до підготовки деко.
02
Пергаментом застелити деко, змастити його маслиновою олією, посипати сіллю і карі, злегка. Духовку розігріти до 200ºС.
03
Персик і грушу очистити, помити і нарізати часточками. Викласти на пергаментний папір, змастити фрукти маслиновою олією.
04
Намаслений все тією ж маслиновою олією виноград теж викласти до інших фруктів на деко.
05
Посипати фрукти карі і запікати 15 хвилин. Далі перейти до готування печінки.
06
Обсмажити печінку до готовності, викласти в посудину. У тарілку викласти руколу, зверху печінку, а поруч запечені фрукти. Полити соком із апельсину й олією, все поперчити і посолити за смаком. Подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)