
Свинячі ребра в кисло-солодкому соусі
Багато існує рецептів, як приготувати філе свинини, або інші соковиті частини свинячого м'яса. Але що стосується ребер, то тут рецептів не так вже багато. Цей рецепт має вас зацікавити тому, що свиняче м'ясо в кисло-солодкому соусі - це вишукана страва, яку люблять багато людей. Такий соус наповнює м'ясо соковитістю, робить його чудовою стравою, яку легко можна подавати за святковим столом і розчулювати гостей вишуканістю. Страва виходить настільки м'якою і соковитою, що неможливо від неї відірватися!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Ribs
750 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1,5 ч.л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл
Chong Soy Sauce 1l
15 мл
Runa Vinegar 9% 0.75l
20 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г
Salt Egypt
за смаком
7 Flour 1kg
0,5 ч.л.
Preparation steps
01
Ребра промити і розділити на шматочки завдовжки близько 2 см. Викласти в глибокий посуд, посолити.
02
Крохмаль (0,5 ч.л.) розвести в невеликій кількості холодної води. Додати борошно, все добре перемішати. Цією сумішшю залити ребра.
03
На сковороду налити олію і на середньому вогні прогріти до помірної температури. Опустити в масло ребра і смажити до тих пір, поки на їхній поверхні не утвориться скориночка. Дістати ребра шумівкою, щоб стік зайвий жир. Якщо вони склеїлися між собою, розділити їх.
04
Продовжити нагрівати олію, і, коли вона знову добре прогріється, ще раз опустити ребра в сковороду і смажити до золотистого кольору, після чого ребра вийняти, а олію, що залишилася, злити.
05
З'єднати оцет, цукор, соєвий соус і 1 ч.л. крохмалю. Влити цю суміш в сковороду, потім опустити в неї ребра. Продовжуючи нагрівати сковороду, перевернути ребра кілька разів, щоб вони просочилися соусом. Викласти готові ребра на блюдо і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores