
Повидло сливове
Сливове повидло - відмінний варіант солодких ласощів. Повидло зі слив - це і прекрасна начинка для пирогів, і смачний готовий десерт, і прекрасна заготівля слив на зиму. Найкраще для виготовлення домашнього повидла брати зрілі плоди темно-фіолетового кольору - так в підсумку готове повидло матиме насичений яскраво-виражений окрас. Чим спелее плоди, тим менше часу знадобитися для їх приготування. Приготування в домашніх умовах процес не легкий, але в підсумку при правильній тепловій обробці повидло буде зберігатися тривалий час. Сливове повидло можна злегка ароматизувати, додавши в нього трохи меленої гвоздики, кориці або імбиру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dark Plum
3,2 кг
Vash Tsukor Sugar 10kg
2,5 кг
Akvulya Still Water 2l
1 склянка
Preparation steps
01
Помити сливи, видалити кісточки. У воду засипати цукор і довести до кипіння. Викласти в готовий сироп сливи, варити ще близько 30 хвилин до розм'якшення.
02
Остудити, готову масу за допомогою блендера перетворити на пюре. Знову поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності (близько години). Щоб перевірити готовність, капнути повидло на блюдце - якщо, охолонувши, воно не розтікається, то можна розливати по банках.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)