
Піца на лаваші
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pita 300g
3 шт.
Grana Padano 32% cheese
250 г.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
350 г.
Salami Extra Sausage 90mm
250 г.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Homemade Butter
50 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Runa Georgian Tomato Sause 485g
за смаком
Auchan Dill Bunch 50g
за смаком
Preparation steps
01
Лаваш покласти на деко, застелений пергаментним папером, посипати натертим твердим сиром. Зверху покласти другий лаваш, також присипати сиром і, нарешті покласти третій лаваш. Сир гратиме роль своєрідного «клею». У духовці, коли сир розплавиться, він скріпить між собою лаваші.
02
Нарізати печериці та обсмажити їх на вершковому маслі.
03
Лаваш змастити соусом, викласти гриби.
04
Ковбасу тонко порізати і викласти на гриби, додавши майонез.
05
Викласти нарізані солодкий перець і помідори.
06
Все засипати тертим сиром і відправити в гарячу духовку (180°С). Через 15-20 хвилин піца на лаваші готова. За бажанням додати зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)