
Паста з запеченим солодким перцем і помідорами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
2 шт.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
2 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Garlic
2 зубчика
Casa Rinaldi Calabresi Pasta 500g
400 г.
Khersonskiy Syr Dutch Cheese 45%
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку і поставити перець запікатися при температурі 150°C. Час від часу перевертати. Перець повинен з усіх боків рівномірно покритися підпалинами.
02
Помідори почистити, розрізати на 4 частини і видалити насіння і зайву рідину. У сковороді розігріти олію і помістити в неї дрібно нарізаний часник на 1 хвилину, тримати на маленькому вогні. Додати помідори, перемішати і тушкувати на маленькому вогні приблизно 15 хвилин.
03
Перець нарізати довгими смужками.
04
Пасту зварити.
05
Додати перець до помідорів і перемішати. Змішати з пастою. Посолити і поперчити.
06
На гарячу пасту додати порізаний кубиками сир.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)