Паста з грибами у вершковому соусі - Image

Паста з грибами у вершковому соусі

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як не дивно, за італійськими кулінарними традиціями пасту – італійські макаронні вироби – прийнято подавати на перше. І це вірно. Адже після того, як Ви з'їсте її в поєднанні з ситним і ніжним вершковим соусом і ароматними грибочками, друге Вам може вже й не знадобиться. А той час, який Ви заощадите на приготуванні такої чудової вечері, можете спокійно присвятити перегляду улюбленої італійської комедії в теплому сімейному колі. І наостанок порада з приготування пасти: пам'ятайте, що рекомендований для варіння час, вказаний на упаковці, необхідно дотримуватися хвилина в хвилину – від цього залежать смакові якості кожного окремого виду пасти. Buon appetito.

Ingredients for the recipe

La Pasta Nidi Pasta 400g
73.40 - 110.00

La Pasta Nidi Pasta 400g

400 g

Ingredients

La Pasta Nidi Pasta 400g

400 г

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

800 г

7 Flour 1kg

1 ст.л.

Salt Egypt

за смаком

Kamis Black Pepper Pea Spices

за смаком

Preparation steps

01

Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.

02

Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.

03

Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.

04

Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.

05

Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min