
Meatball and potato salad with radishes
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Potatoes
250г
Onion
1шт
Vinnytsia Mustard 125g
2.5 ч. л.
Minced Pork
100г
Cottage Cheese 9%
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Nasinnia Ukrainy Leek Seeds 0.2g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ч. л.
Radish
200г
Dill 70g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Картоплю помити, почистити, відварити в достатній кількості підсоленої води до готовності. Воду злити. Картоплю поки що не чіпати.
02
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Овочевий бульйон довести до кипіння, відварити в ньому цибулю до м'якості. Відварену картоплю порізати невеликими шматочками, перемішати з бульйоном і 1,5 ч.л. гірчиці, залишити.
03
Фарш перемішати до однорідності з 1 ст.л. знежиреного сиру, черемшею і гірчицею, що залишилась. Приправити сіллю і перцем.
04
Виліпити з отриманої маси фрикадельки, обсмажити їх з усіх боків до готовності в розігрітій на антипригарній сковороді оливковій олії.
05
Редиску помити, почистити, нарізати тонкими кружечками. Перемішати з картоплею, кропом і сиром, що залишився. Посолити і поперчити.
06
Викласти фрикадельки на тарілку, подавати до столу з картопляним салатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)