
Лобіо
Лобіо до нас прийшло з Грузії. Як і всі страви цієї кухні, воно відрізняється великою кількістю прянощів. Але це тільки робить страву більш смачною і навіть особливою. Лобіо можна робити з різної квасолі: як молодої, так і вже достиглої, червонох. Також лобіо в Грузії - це загальна назва квасолі (мабуть, від цього і пішла назва страви). І хоч у цій страві немає м'яса (як зазвичай буває в грузинській кухні), але як багато тут різних овочів і трав! Вони так чудово наповнюють страву, що її цілком можна приймати як самостійну. До того ж квасоля дуже ситна, і робить такою всю страву. Тож якщо вам грузинська кухня до душі, тоді ще один рецепт летить у вашу записну книжку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nasinnia Ukrainy Autumn Giant Leek Seeds 1g
1 шт.
Kapia Red Sweet Pepper
1 шт.
Carrots
1 шт.
Shelled Walnut
50 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Salvest Ketchup 530g
3 ст. л.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Red Pepper
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю замочити у воді на ніч. Промити і варити з лавровим листом 1,5 год. Воду злити. Лук і перець нарізати кубиками, моркву – соломкою.
02
Обсмажити цибулю і моркву в розігрітому маслі 4 хв. Додати перець, кетчуп і всі прянощі, готувати 5 хв. Горіхи розтовкти в ступці, додати до овочів, перемішати.
03
До овочів додати квасолю, кінзу і подрібнений часник. Прогріти 4 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)