
Легкий бананово-кавовий сорбет
Французький сорбет являє собою різновид морозива, проте не простого – крижаного, фруктово-ягідного. Іншими словами цей десерт – ніщо інше як заморожена суміш фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. Після морозива дуже хочеться пити, а от після сорбету – ще парочку порцій. Пропонований нами сорбет незвичайний. Адже він поєднує в собі відразу кілька смакових ноток: молочну, шоколадну, кавову і бананову. Але навіть не це є його головним достоїнством. Вся принадність у тому, що він абсолютно нешкідливий, і, ми б навіть сказали, корисний для фігури. До речі, його можна доповнити крупно змолотими кавовими зернами або шоколадною крихтою – вийде взагалі геніальний кулінарний шедевр.
Ingredients for the recipe
Ingredients
SantaVita Dried Bananas 100g
1 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 г
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
0,5 ч.л.
Kava zi Lvova Espresso Instant Coffee 100g
1,5 ч.л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.л.
Preparation steps
01
Банан почистіть і наріжте великими шматками. Покладіть в чашу блендера.
02
Влийте йогурт, додайте цукор, кава і какао.
03
Збийте всі компоненти спочатку на середній, потім на високій швидкості до однорідного стану.
04
Отриману масу викладіть у форму і поставте в морозильник на пару годин.
05
Перед подачею десерт потрібно переставити в холодильник, щоб він набув бажаної консистенції.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)