
Холодний чай «Тонізуючий»
У жарку пору року як ніщо краще допомагає втамувати спрагу холодний чай. Звичайно, любителі такого чаю не відмовляться від нього і в будь який інший час. У будь-якому випадку ми хочемо поділитися з вами рецептом такого легкого, але тонізуючого рецепту. У цьому рецепті ви можете використовувати будь-які фрукти, які вам припадуть до смаку. Можна вносити різноманітність щоразу, пробуючи нові смаки. М'ята додасть чаю освіжаючий смак і насичений аромат, а апельсин зробить напій закінченим. Запрошуйте друзів у гості, пригощайте їх таким чаєм і приємною бесідою. Або ж можна просто самому насолоджуватися його смаком і прохолодою. Чай для будь-якого приводу!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
500 мл.
Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs
3 ч. л.
Vici Frozen Black Currant 300g
300 г.
Nectarine
3 шт.
Orange
1 шт.
Mint 50g
2 гілочки
Preparation steps
01
Заварити чай. Ягоди протерти через сито, з нектарина вичавити сік.
02
Змішати чай з соком і ягодами.
03
Перемішати, розлити по келихах із шматочками льоду і м'ятою, прикрасивши їх апельсином.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)