
Грузинський соус ткемалі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cilantro 70g
1 пучок
Garlic
5 зубчиків
Red Chili Pepper
1 шт.
Salt Egypt
1,5 ч.л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст.л.
Preparation steps
01
Сливи або аличу (залежно від того, які з цих фруктів використовуються, соус може змінювати забарвлення) викласти в каструлю і залити водою так, щоб вона злегка покривала їх.
02
Довести воду до кипіння і варити, зрідка помішуючи, приблизно 10 хвилин.
03
Коли від плодів тільки почне відставати шкірка (розварюватися вони не повинні!) Відкинути їх на друшляк і злити рідину.
04
Протерти сливи через друшляк так, щоб кісточки і шкірка відокремилися. Видалити їх, а м'якоть перекласти в каструльку.
05
Кінзу добре подрібнити. Часник пропустити через часниковий прес. Перчик чилі дуже дрібно нарізати.
06
Фруктову м'якоть поставити на середній вогонь, додати цукор і сіль, перемішати і довести до кипіння.
07
Додати зелень, часник і перець чилі, прокип'ятити ще 2 хвилини і соус готовий.
08
Якщо перелити ткемалі в скляну стерилізовану банку і законсервувати, його не обов'язково зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)