
Булочки баварські
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1.5 ч. л.
Salt Egypt
щіпка
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Preparation steps
01
У великій мисці для замішування тіста змішати дріжджі з 0,3 склянки теплого молока. Почекати, поки дріжджі набухнуть. Влити молоко, що залишилося, а також додати вершкове масло і цукор. Перемішати, поки цукор не розтане.
02
З'єднати борошно, сіль, яйця, додати дріжджі з молоком і маслом. Замісити некруте дріжджове тісто, дати піднятися.
03
Розділити тісто на 13-15 частин, руками зробити коржики, покласти чайну ложку начинки, заліпити і сформувати кульку.
04
Керамічну форму рясно змастити вершковим маслом. Укласти щільно булочки, між ними також змастити маслом.
05
Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 15 хвилин при температурі 150°С.
06
Вийняти, полити маслом, вершками, можна присипати трохи цукром, ваніллю. Пекти ще 15 хвилин до готовності, щоб вся рідина увібралася.
07
Подавати з ванільним соусом або будь-яким фруктовим сиропом. А можна просто присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)