
Гарбузовий джем із хурмою й апельсином
Що може об'єднати два різних за смаковими якостями плодів, окрім як помаранчевого кольору? Виявляється, вони можуть возз'єднатися у солодкому джемі. Гарбузове варення із хурмою і цедрою апельсина, ось, що пропонуємо обов'язково спробувати. Усі інгредієнти можна відшукати в магазинах і потрудитися над приготуванням корисної смакоти. Фруктово-овочевий набір готовий? тоді негайно треба взяти участь в готуванні джему. Головне правило при його готуванні - це регулярно видаляти піну і періодично помішувати. Як бачите, нічого складного немає. Смачні джемові ласощі - задоволення круглий рік!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Persimmon Korolek
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Kotanyi Dessert Orange Peel 20g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
50 мл.
Preparation steps
01
Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Потримати 5 хвилин в мікрохвильовій печі і подрібнити у блендері.
02
Хурму також помити і порізати. Перетворити в кашку за допомогою блендера.
03
Змішати помаранчеві плоди. Додати цукор, цедру апельсина і воду.
04
Варити на повільному вогні 40 хвилин. Головне, постійно помішувати.
05
Закатати, отриманий джем гарячим у банки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores