
Оладки з курячого філе
Напевно, рідко можна зустріти оладки ні з простого тіста, ні з тертих овочів або фруктів, а з м'яса. У даному рецепті запропоновано зробити оладки з курячого філе. І вони не схожі на котлети, як може здатися на перший погляд. Така страва чудово підійде на обід або вечерю. Страва вживається без гарніру (хоча за бажанням можна подати з рисом або картопляним пюре), але добре поєднується з будь-якими салатами, особливо з овочевими салатами. Але найкращим варіантом буде подати м'ясні оладки з соусом, наприклад, кисло-солодким, тар-тар, майонезом (звісно, власноруч приготовленим) або сметаною з зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
250 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
50 мл.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння, нарізати шматочками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Бульйон злити, але не виливати. Цибулю з бульйоном, куряче філе, яйця подрібнити в блендері до однорідного стану.
02
На сковороді розігріти олію. Викласти тісто столовою ложкою на сковороду. Смажити оладки з двох боків до золотистого кольору. .
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)