
Гриби по-строганівски
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Royal Champignons
900 г.
Borovychok Dried Porcini 100g
10 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
150 мл.
Young Onions
2 шт.
Homemade Butter
75 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 мл.
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нагріти вино у невеликій каструлі, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, додати білі гриби і залишити вимочувати.
02
Цибулю нарізати скибочками і розібрати на півкільця. У сковорідці на повільному вогні розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю. Викласти на тарілку. Збільшити вогонь і обсмажити половину свіжих грибів, періодично додавати вершкове масло. Додати їх в цибулю, потім все перекласти назад в сковороду.
03
Білі гриби подрібнити і помістити в сковороду разом із вином, посолити і поперчити. Довести до кипіння і відразу зменшити температуру. Тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин. Зняти з вогню, додати сметану і порцію тертого мускатного горіха. Підігріти, не доводячи до кипіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)