
Смажена домашня ковбаса
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
1,5 кг.
Lard
100 г.
Garlic
3 зуб.
Salt Egypt
30 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
15 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,25 ч. л.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1 ст. л.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
1 ст. л.
Preparation steps
01
Спочатку нарізати м'ясо шматочками, сало нарізати кубиками, а часник почистити та роздавити.
02
М'ясо ретельно перемішати та додати до нього сіль, перець та цукор. Можна насипати трішки крохмалю.
03
Кишки очистити та промити. Наповнити їх м'ясною сумішшю і зав'язати.
04
Потім ковбасу підвісити для осідання на 0,5-1 годину. На початку осідання ковбасу колоти тонким шилом або голкою, щоб випустити повітря і щоб оболонка не могла лопнути при термічній обробці.
05
Після цього ковбасу перенести в духовку розігріту до 200ᵒС та готувати 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)