
Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
750 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Almond
40 г.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст. л.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
7 Flour 1kg
200 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Preparation steps
01
Вимити яблука, видалити серцевину. Нарізати тонкими напівкільцями, додати лимонний сік.
02
У сковорідці розтопити цукрову пудру, додати нарізаний мигдаль, постійно помішувати, поки мигдаль закарамелізуется.
03
Окремо збити вершкове масло з цукром, поступово додавати по одному яйцю.
04
Змішати борошно, сіль і розпушувач тіста. Поступово ввести суміш в яєчно-масляну масу. Перемішати до утворення однорідного тіста.
05
Вилити тісто у форму для запікання, викласти шматочки яблук, посипати мигдалем.
06
Випікати "Апфелькухен" в розігрітій до 175°C духовці 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)