
Короп тушкований з виноградом та мигдалем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Snackifications Roasted Peeled Almonds 140g
2 ст. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
350 мл.
Raisins
1 ст. л.
Spice Paprika Ground
1/4 ч. л.
White Grapes
350 г.
Spice Clove Ground
1/4 ч. л.
Salt Egypt
За смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
За смаком
Carp Carcass
1 шт.
Spice Nutmeg Ground
На кінчику ножа
Onion
2 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
У коропа видалити голову, плавники і нутрощі, очистити від луски. Ретельно промити зсередини і зовні, обсушити.
02
Збризнути рибу лимонним соком. Натерти сіллю і перцем. Присипати паприкою і мускатним горіхом.
03
Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями. У сотейнику розігріти олію. Покласти цибулю і обсмажити, помішуючи, 5-6 хв. Влити вино і готувати ще 2 хв.
04
Родзинки промити теплою водою. Покласти рибу поверх цибулі, додати родзинки. Накрити кришкою.Тушкувати на слабкому вогні протягом 15 хв.
05
Мигдаль крупно нарізати. Виноград вимити, зняти з грона. Розрізати кожну ягоду навпіл.
06
Додати мигдаль і виноград до риби, приправити меленою гвоздикою. Тушкувати ще 5 хв. Перекласти рибу на блюдо і вийняти кістки. Для цього провести ножем уздовж хребта і відокремити м'якоть від хребтової і реберних кісток. Перевернути рибу на інший бік і повторити операцію. Розрізати коропа на порційні шматки. Розкласти по тарілках і рясно полити соусом. Подавати з рисом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)