
Брюссельська капуста з гірчичною заправкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g
400 г.
Homemade Butter
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Chevrotin Chardonnay Dry White Wine 0.75l
100 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Onion
2 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.
02
Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
03
За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.
04
Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)