
Біфштекс в кунжутних зернах
Цей вишуканий рецепт приготування біфштекса в кунжутних зернах пропонуємо ми на сторінках нашого сайту. Він відмінно підійде для вечері. Взагалі поєднання яловичини і кунжутних зерен дуже популярно нині. Не тільки, тому що це дуже модно чи так подають в ресторанах. Зовсім ні. Справа в тому, що в даному рецепті поєднання продуктів, саме яловичини і кунжутних зерен, є ключовим. Так як в кунжуті є деякі мікроелементи, що дозволяють білкам і залізу, котрі містяться в яловичині засвоюватися в організмі краще і швидше. А ще кунжутні зерна виконують роль оболонки. Таким чином, обвалявши шматки м'яса в кунжуті ви не даєте можливості соку яловичини витікати. І м'ясо виходить дуже соковите.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Sesame
0,5 склянки
7 Flour 1kg
0,5 склянки
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
0,5 л
Salt Egypt
за смаком
Packed Red Hot Peppers
за смаком
Preparation steps
01
Наріжте м'ясо скибочками завтовшки 0,5 см, посоліть, злегка поперчіть.
02
Яйця збийте.
03
Скибочки м'яса рівномірно обваляйте в борошні, потім умочіть у збиті яйця, після чого обваляйте в кунжуті.
04
У сковороді розігрійте олію до помірної температури і викладіть м'ясо. Просмажте скибочки 2 хвилини, після чого переверніть і смажте з іншого боку ще близько хвилини до утворення золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)