
Лісові ягоди в желе з шампанського
Ingredients for the recipe
Ingredients
Raspberry
200 г
Fast Frozen Blueberries
200 г
Strawberries
200 г
Delamotte Brut White Champagne 12% 0.75l
600 мл
Mint 50g
20 г
Aro Powdered Sugar 250g
40 г
Dobryk Gelatin 15g
10 г
Rud With Chocolate And Plombir Ice-Cream
200 г
Preparation steps
01
Очистіть і помийте всі ягоди (великі ягоди краще порізати на дольки), дрібно наріжте м'яту.
02
Змішайте всі ягоди разом із порізаною м'ятою в одній ємності і засипте цукровою пудрою. Залиште ягоди з пудрою маринуватися на 20 хвилин.
03
Замочіть желатин в холодній воді до розм'якшення.
04
На невеликому вогні нагрійте 100 мл шампанського. Желатин потроху додавайте в розігріте шампанське, помішуючи лопаткою, до повного розчинення, після зніміть з плити.
05
Розкладіть ягоди по склянках, в яких будете подавати десерт, і залийте їх шампанським желе, щоб воно покрило ягоди. Поставте все в холодильник на 3-4 години.
06
Подавайте з кулькою морозива і листком м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)