Тальятеле із запеченим гарбузом - Image

Тальятеле із запеченим гарбузом

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тальятеле - вид італійських макаронних виробів, що представляє собою тонкі і пласкі смужки яєчного тіста. Цікаво, що питання про ширину цієї дуже популярної італійської пасти вирішувалося не ким-небудь, а Торгово-промисловою палатою Болоньї, в постанові якої говориться, що ширина тальятеле повинна бути саме 8 мм, так як це 12270-а частина від висоти Ослячої Вежі - пам'ятки цього міста. Власний смак тальятеле нейтральний, втім, як і смак будь-якого виду пасти, тому смакова палітра страви, в основі якої паста, залежатиме від інших інгредієнтів страви. У нашому випадку це гарбуз, запечений кубиками в духовці, і сир "Моцарела". Виходить дуже смачно і ароматно.

Ingredients for the recipe

Slavia Mozzarella Cheese 50%
510.00 - 613.90

Slavia Mozzarella Cheese 50%

per 1 kg

Ingredients

Slavia Mozzarella Cheese 50%

100 г.

Hokkaido Pumpkin

200 г.

Fresh Thyme 50g

2 гілочки

Garlic

2 зубчики

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Lemon

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°C. На деко, застелене фольгою, налити пару ложок оливкової олії, додати нарізаний кубиками гарбуз, роздавлений часник і чебрець.

02

Поставити запікатися на 20-25 хвилин. Часник і чебрець прибрати.

03

Зварити пасту, залишивши воду, в якій вона варилася.

04

Відварені тальятеле змішати з лимонною цедрою, гарбузом. Додати трохи води і підсолити. Подавати відразу гарячим у підігрітому посуді. Зверху порційно додати моцарелу. При необхідності у вже готову страву можна додати ложку оливкової олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min