
Парові котлети з курки з зеленню
Відмінна новина для тих, хто завжди стежить за своєю фігурою, вагою і щоденним раціоном. Навіть така ситна страва як м'ясні котлетки може бути низькокалорійною, дієтичною і відноситися до категорії «здорова їжа». Якщо мова йде про ніжні котлетки з курячого філе і зелені, приготованих на пару, без додавання хліба, борошна та яєць. Додатково до корисних курячих котлеток – гарнір із зеленої стручкової квасолі, теж приготований в пароварці (або мультиварці), не може не радувати. А головне, що готувати таку страву – і швидко, і просто, і не клопітно. Загалом, одне задоволення. І для себе, і для Вашого шлунка. Парові котлети – гідний доказ того, що корисна їжа може бути смачною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
600 г
Parsley 70g
100 г
Frozen Fruit Chopped Fresh Frozen Green Beans 300g
400 г
Onion
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Філе курки подрібнюємо до стану однорідного фаршу в блендері або м'ясорубці разом з цибулиною. Додаємо багато дрібно нарізаної зелені петрушки, солимо.
02
Фарш ретельно перемішуємо і вологими руками робимо котлети. Укладаємо в пароварку так, щоб між котлетами залишалося трохи вільного місця. Ставимо приблизно на 20 хвилин (по 10 з кожного боку).
03
У другу ємність висипаємо квасолю (попередньо миємо її і відрізаємо хвостики), трохи солимо і встановлюємо ємність над котлетами, закриваємо кришкою. Готувати квасолю треба близько 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)