
Солодкий перець з кукурудзою
У мінімалізмі деколи укладена неабияка частка чарівності. У тому числі і в мінімалізмі кулінарному. Так, наприклад, завдяки такому елементарному способу приготування овочів можна отримати прекрасну самостійну страву (якщо Ви дотримуєтеся вегетаріанського або пісного раціону) або ж оригінальний гарнір до м'яса, риби. Отже, Вашій увазі до неподобства простий і швидкий, до безумства смачний і ароматний мікс із солодкого болгарського перчика, яскравої моркви, ріпчастої цибулі та консервованої кукурудзи. Все, що Вам потрібно – обсмажити овочі між собою, а потім протушкувати їх з бульйоном. Комбінуючи різні прянощі і спеції на Ваш розсуд, Ви можете легко змінювати смакові відтінки страви. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kappa Sweet Pepper
2 шт.
Rio Corn 420g
1 банка
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно наріжте.
02
Моркву натріть на середній терці.
03
Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.
04
Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору.
05
Додайте моркву, ще трохи обсмажте.
06
Потім покладіть перець і смажте ще 5-7 хвилин.
07
Додайте кукурудзу (рідину від кукурудзи можна також влити в сковороду, в цьому випадку води або бульйону знадобиться менше) і влийте воду або бульйон.
08
Трохи посоліть, додайте спеції за смаком і тушкуйте, помішуючи, 15-20 хвилин до випаровування рідини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)