
Бутерброди з печеним перцем і фетою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
500 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Wheat Half Loaf
10 скибочок
Garlic
1 зубчик
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
У форму для випікання покласти солодкий перець і поставити в духовку, розігріту до 220°С. Випікати близько 40-50 хвилин.
02
Після запікання, відразу покласти гарячий перець в поліетиленовий пакет і щільно зав'язати. Залишити пакет у такому стані на 20-30 хвилин.
03
Коли перець охолоне, зняти з нього шкірку, вичистити насіння і порізати його тонкими смужками.
04
Петрушку дрібно нарізати і разом із оливковою олією додати до перцю. Добре перемішати.
05
Сир фета нарізати дрібними кубиками. Скибочки батона підсушити на сковороді або в тостері.
06
Кожну скибочку батона натерти зубчиком часнику, зверху викласти печені шматочки перцю, а поверх прикрасити кубиками сиру і можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)