
Салат із баклажанів з кропом і часником
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
3 шт.
Salt Egypt
3 ст. л.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
9 ст. л.
Garlic
8 шт.
Dill 70g
0,25 ст.
Runa Vinegar 9% 0.75l
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Preparation steps
01
Баклажани нарізати кубиками, змішати їх з сіллю. Викласти в друшляк, залишити на 1 годину.
02
Розігріти сковороду-гриль, викласти перці. Смажити 25 хвилин, перевертати кожні 5 хвилин, до м'якості перців. Перекласти в миску, накрити зверху харчовою плівкою, залишити на 15 хвилин. Зняти шкірку, очистити від насіння. Нарізати кубиками.
03
Промити баклажани під холодною водою, просушити паперовими рушниками.
04
Поставити сковороду на середній вогонь, налити 3 ст. л. оливкової олії, обсмажити баклажани з подрібненим часником по 5 хвилин, трьома порціями, до золотистого кольору. Смажені баклажани перекласти на паперовий рушник.
05
У великій мисці змішати баклажани, нарізані перці, кріп і влити оцет. Ретельно перемішати і поставити на ніч у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)