
Салат із сьомгою, помідором, сиром і зеленню
Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і гостинності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, рівно як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик зі слабосоленої сьомги. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі томати, ніжний італійський сир моцарела і сметанна заправка із зеленню, ця страва стає справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon 100g
100 г
Pink Tomato in Packing
220 г
Mozzarella Cheese Lel 45%
200 г
Fresh Greens Mix 100g
30 г
Salt Egypt
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
30 г
Preparation steps
01
Помідори помити, нарізати кубиками. Сьомгу нарізати також кубиками або пластинками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Сир нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль і заправити сметаною. Обережно перемішати і розкласти на порційні тарілки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)