Горохове пюре - Image

Горохове пюре

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не дивлячись на те, що горох люблять далеко не всі, все ж існують страви, які можуть підкорити навіть злісних не любителів бобових. Наприклад, горохове пюре. Не дивлячись на всю простоту рецепта, все ж страва виходить дуже смачною. Можливо саме завдяки цій самій простоті страва і має успіх у багатьох, хто вже встиг її спробувати. Якщо хочеться чогось швидкого і легкого на обід або вечерю, тоді можна сміливо готувати горох. Адже крім смаку, він має дуже багато корисних властивостей. Його головна особливість в тому, що після приготування він не втрачає свої властивості. Він добре допомагає при хворобах кишкового тракту, знижує ризик онкології та серцево-судинних захворювань. Зелень і бекон тільки додасть особливу пікантність страві.

Ingredients for the recipe

Split Peas
27.90

Split Peas

per 1 kg

Ingredients

Split Peas

250 г

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

2 ст.л

Homemade Butter

40 г

Eco Ground Nutmeg

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Onion

2 шт.

Preparation steps

01

Залийте горох 1 л води і варіть на середньому вогні протягом години.

02

Коли горох стане м'яким, розімніть його в пюре (найзручніше зробити це за допомогою блендера), підливаючи трохи води до потрібної консистенції

03

Додайте вершкове масло, посоліть і приправте мускатним горіхом за смаком.

04

Для подачі цибулю наріжте кільцями або півкільцями і підсмажте до золотистого кольору в розігрітій рослинній олії.

05

Розкладіть пюре по тарілках, прикрасьте кільцями смаженої цибулі (або беконом чи зеленню - на ваш вибір) і подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min