
Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
8 шт.
Packed Potatoes
500 г.
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
200 г.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Dill 70g
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю нарізати великими шматочками, відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду злити, охолодити.
02
Лосось нарізати смужками. Яйця збити в мисці, додати шматочки лосося, кріп подрібнений, горошок, посолити і поперчити за смаком. Додати варену картоплю.
03
У сковороду налити олію, поставити на вогонь, влити суміш із миски, на повільному вогні смажити 10-15 хвилин.
04
Перевернути фрітатту на іншу сторону, за допомогою тарілки, готувати 5 хвилин.
05
Викласти готову фрітатту на тарілку, дати охолонути 5 хвилин, перед вживанням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)