
Аджика з кабачків
Класична аджика прийшла в нашу кухню з далекої Абхазії. Там вона з самого початку готувалася з часнику, перцю і спецій. Але проходить час, винаходиться багато нових рецептів страв і багато господинь теж вирішили не зупинятися на досягнутому. І трішки видозмінили класичний варіант аджики. Тому сьогодні ми маємо такий прекрасний привід, щоб запропонувати вам рецепт аджики з кабачків. І помідори, і кабачки дуже корисні і смачні. І це не дивно, адже, велика кількість пектинів і клітковини, що містяться в цих овочах, стимулює і прискорює процес травлення. А смак аджики виходить дуже ніжний і ні з чим незрівнянний. Всі ці переваги повинні переконати вас у правильності обраної вами страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
3 кг.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
250 мл.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
10 ст. л.
Salt Egypt
3,5 ст. л.
Vinegar 9% 1l
4,5 ст.
Garlic
2 шт.
Dill 70g
1 пуч.
Red Chili Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Кабачки очистити, подрібнити блендером і дати настоятися 2 години.
02
Потім додати в пюре томатну пасту, олію, розведені в 1 ст. води.
03
Часник, петрушку і червоний перець подрібнити в бледері і додати до кабачків. Також додати оцет і сіль.
04
Варити аджику 10 хвилин.
05
Готову аджику розкласти по банках і закатати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)