Заморожене кавове суфле - Image

Заморожене кавове суфле

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Заморожене кавове суфле - страва французького походження, якою особливо приємно насолоджуватися у літню спеку. Може подаватися як в якості основної страви, так і в якості десерту. Існує безліч різновидів суфле, але кожне з них обов'язково містить як мінімум два головні компоненти: ароматизовану суміш сметанної консистенції, що додає страві смак, і збиті яєчні білки, які роблять його повітряним. У нашому випадку суміш готується на основі кави, але також для її приготування використовують шоколад, сир, або різні фрукти. Зазвичай суфле подається з мигдальними біскотті.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
6.40 - 7.10

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Chorna Karta Gold instant coffee 500g

3 ст. л.

Old Market coffee liruor 30% 0.5l

3,5 ст. л.

Auchan Powdered Sugar 200g

4 ст. л.

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

за смаком

Auchan Сream 30% 200ml

300 мл.

Domestic Cream 40%

4 ст. л.

Preparation steps

01

Обернути в два шари 6 холодостійких формочок жиронепроникним папером. Папір має виходити за краї форми на 2,5 см. вгору.

02

Розчинити каву з 1 ст. л. окропу, влити лікер, після чого трохи охолодити.

03

Змішати в мисці кавову суміш, цукор, яєчні жовтки, перемішати. Поставити миску в каструлю з трохи киплячою водою на плиті, міксером збивати суміш в мисці протягом 4-5 хвилин до загустіння. Після, остудити.

04

Збити окремо вершки. Збити яєчні білки. Додати в кавову суміш вершки з білками. Викласти суміш у формочки. Суміш, що залишилася відкласти. Поставити форми на 2 години в холодильник. Дістати з холодильника формочки, додати в кожну формочку суміш, яка залишилася. Покласти в холодильник на 2 години. Зняти папір з формочок. Посипати зверху цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min