
Теплий картопляний салат із маслинами та перцями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
3 зуб.
Runa Vinegar 9% 0.75l
30 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Packed Potatoes
1,4 кг.
Iberica Canned Hot Pepper 100g
110 г.
Parsley 70g
60 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
40 г.
Сhili Pepper
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Петрушку помити, просушити, подрібнити.
02
Маслини дрібно нарізати. Часник в невеликій мисці змішати з сіллю, оцтом, чилі, перцем, оливковою олією. Дуже добре перемішати. Полити картоплю заправкою, додати солодкий перець, петрушку, маслини. Обережно перемішати салат і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)