Тімбал з авокадо і тунця - Image

Тімбал з авокадо і тунця

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тімбал являє собою якусь подобу французького тартара: салат, всі інгредієнти якого викладаються шарами. Пропонований нами тімбал з авокадо і тунця – щось новеньке у Вашій домашній колекції рецептів. Такий салатик ніколи не набридне, адже його готують далеко не кожен день і не на кожен випадок. Вся справа в екзотичному плоді авокадо, хвойно-горіховий смак якого додає родзинку будь-якій страві. У нашому випадку авокадо збивається блендером в пюреобразну масу разом із соком лимона і часником, і викладається нижнім шаром. Салат виходить смачним, поживним і корисним. Оригінальне оформлення і ефектний вигляд робить цю чудову закуску головною прикрасою Вашого святкового столу.

Ingredients for the recipe

Avocado 500g
169.00

Avocado 500g

500 g

Ingredients

Avocado 500g

1 шт.

Pink Tomato in Packing

1 шт.

Calvo California canned tuna salad 150g

150 г

Basil in Pot

20 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл

Salt Egypt

за смаком

Lemon

20 г

Garlic

10 г

Preparation steps

01

Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку.

02

У блендері зробити із авокадо пюре, збризнути його лимонним соком і додати 1 чайну ложку оливкової олії, зубчик вичавленого часнику і сіль за смаком.

03

Біля основи помідора зробити надріз хрест-навхрест, опустити на 1-2 хвилини в окріп.

04

Охолодити, очисттти від шкірки і порізати кубиками, насіння і сік видалити.

05

На тарілку викламти шар авокадо, потім порізаний помідор, а зверху консервований тунець.

06

Прикрасити базиліком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min