
Салат з тунця і фенхеля по-тосканськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tarragon
1,5 ст. л.
Parsley 70g
1,5 ст. л.
Celery Stalk
1,5 шт.
Red Onion
0,5 шт.
Packaged Green Peppers
0,5 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
3,5 ст. л.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
за смаком
Preparation steps
01
Вилити в миску оливкову олію і лимонний сік, додати сіль, перець, естрагон і петрушку. Перемішати.
02
Окремо в мисці змішати тунець з подрібненим фенхелем, селерою, цибулею, перемішати. Додати приготовану заправку (залишити трохи заправки).
03
Листя салату порізати смужками, додати до заправки, яка залишилася.
04
Викласти на тарілку листя салату в заправці, викласти зверху рибну суміш. Прикрасити нарізаним перцем та маслинами з помідорами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)