
Пивний чилі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1,5 кг.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Garlic
4 часточки
Fimtad Jalapeno Hot Pepper 340g
3 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Auchan Oregano 20g
1 ст. л.
Fine Life Ground Red Chili Pepper 20g
4 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 ст. л.
Chouffe Dark Beer 8% 0.33l
500 мл.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
4 ст. л.
Aro Canned Beans in Brine 400g
425 г.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Grana Padano 32% cheese
за смаком
Preparation steps
01
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.
02
Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.
03
Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.
04
Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.
05
Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.
06
Подавати зі сметаною і сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores















 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)