
Мексиканський шоколадный кекс
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
1, 5 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Aromiks Cocoa Powder 100g
180 г.
Eco Ground Cinnamon
2 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
1/4 ч. л.
Salt Egypt
1/4 ч. л.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
2 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
2 г.
Akvulya Still Water 2l
270 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
1/2 ст. л.
Preparation steps
01
З'єднати борошно, цукор, розпушувач. Додати 105 г. какао-порошку, корицю, мелений перець чилі, сіль, рафіновану олію, бальзамічний оцет, ваніль і воду. Ретельно перемішати.
02
Випікати у формі, змащеній маслом 30 хвилин при температурі 180°С.
03
Для глазурі змішати цукрову пудру, 75 г. какао-порошку і 10 мл. води.
04
Коли пиріг охолоне, полити його глазур'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)