
Полуничний тірамісу з кавовими бісквітами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
340 г.
Aro Powdered Sugar 250g
150 г.
Natkhnennya Cahors Dessert Wine 16% 1L
7 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Strawberries
100 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Kava zi Lvova Espresso Instant Coffee 100g
2,5 ч. л.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
30 г.
Auchan Madlen Cookies
100 г.
Preparation steps
01
У комбайні змішати сир маскарпоне, цукрову пудру, влити 5 ст. л. вина, перемішати все до однорідної маси. Додати сметану, перемішати. Половину полуниці нарізати навпіл, другу часточками.
02
Воду довести до кипіння, змішати з цукром і кавою, перемішати, додати залишки вина.
03
Занурити по одному печиву в кавову суміш, викласти у форму. Зверху на бісквіти викласти трохи більше половини сирного крему, рівномірно при цьому розрівнявши його по всій поверхні. На крем викласти нарізану шматочками полуницю, зверху ще один шар бісквітів, і на самий верх залишки крему.
04
Присипати зверху тертим шоколадом, прикрасити половинками полуниці. Накрити зверху форму харчовою плівкою, поставити торт в холодильник на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)