
Рибно-овочеві котлети
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Fillet №2
600 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Onion
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Chong Soy Sauce 1l
20 мл
Fresh Greens Mix 100g
30 г
Celery Root
50 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Наріжте цибулину дуже дрібно. У маленькому сотейнику сильно розігрійте олію, всипте цибулю, перемішайте, хвилинку підсмажте, зніміть з вогню і залиште остигати, приблизно на 15 хв.
02
Половину кореня селери очистіть від грубої шкірки, наріжте невеликими шматочками, покладіть в каструлю, залийте невеликою кількістю окропу, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні під кришкою до м'якості, приблизно 20 хв. Відкиньте на друшляк і остудіть.
03
Порубайте рибне філе ножем досить дрібно (не користуйтеся м'ясорубкою в цьому випадку). Зелень подрібніть.
04
Злегка збийте яйце з соєвим соусом. Рибне філе змішайте зі збитим яйцем, додайте до отриманої маси цибулю разом з маслом, селеру і зелень. Додайте перець.
05
Мокрими руками зліпіть невеликі котлетки. Наріжте звичайну харчову плівку квадратами такого розміру, щоб в кожний можна було «з напуском» загорнути котлетку. Змастіть центр кожного квадрата олією, покладіть котлетку, вільні кінці плівки підніміть і закрутіть. Підверніть «хвіст», що вийшов під котлетку і покладіть її швом донизу на деко.
06
Поставте деко з котлетами в розігріту до 170°С духовку на 10-12 хв. Обережно зніміть з готових котлет плівку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)