
Курячий суп зі шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
200 г
Packed Potatoes
300 г
Packed Onion from 3kg
50 г
Akvulya Still Water 2l
1,8 л
Carrots
50 г
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
60 мл
Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g
150 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Куряче стегенце розрізати по суглобу на дві частини, промити, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь і продовжити варити.
02
Поки куряче стегенце вариться, картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або скибочками.
03
Коли куряче м'ясо буде повністю готове, вийняти його з бульйону, в який покласти картоплю. Знову довести бульйон до кипіння на сильному вогні і, зменшивши його, варити до готовності картоплі, посоливши при цьому за своїм смаком.
04
У готового стегенця м'ясо відокремити від кісток.
05
Почистити цибулю і моркву, нарізати їх дрібними кубиками.
06
Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій рафінованій олії до золотистого кольору.
07
Коли картопля буде повністю готова, пересипати в суп цибульно-морквяну засмажку. Відразу ж покласти назад в суп куряче м'ясо і додати кубики попередньо розмороженого шпинату.
08
Суп перемішати, довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 8 хвилин. Всипати чорний мелений перець. Зняти каструлю з супом з плити.
09
Курячий суп зі шпинатом готовий! Через 10 хвилин розлити суп на порції і подати його до столу!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)