
Стручкова квасоля по-мексиканськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans with Mushrooms
300 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Zanetti Grated Hard Cheese Mix 32% 100g
50 г.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Зварити квасолю (5-6 хвилин). Готову квасолю відкинути на друшляк і промити під холодною проточною водою і дати стекти.
02
Цибулю нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію. На невеликому вогні обсмажити цибулю 3-4 хвилини. В окремому посуді збити яйця, додати сіль і перець. Сир натерти на тертці.
03
Яйця додати до цибулі. Потім відразу ж додати квасолю до цибулі і яєць. Все добре перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини. Додати сир, перемішати, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати страві настоятися пару хвилин. Перед подачею посипати цедрою лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)