
Полунично-вершковий бісквітний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150г
Sto Pudiv Corn Flour 500g
25г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6шт
Vash Tsukor Sugar 10kg
175г
Meggle Cuisine Chef Culinary Ultra-pasteurized Dual Creame 25% 1l
300мл
Orange
1шт
Strawberries
225г
Preparation steps
01
Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром та вистелити пергаментом дно (23 см.) розбірної глибокої форми для випікання або 2×23 см. мілкої форми. Просіяти разом пшеничне та кукурудзяне борошно.
02
Покласти до чаші цукор, додати яйця і збивати міксером до блідого кольору та густої сметаноподібної консистенції, щоб при піднятті вінчика на поверхні залишався слід.
03
Обережно домішати половину борошна за допомогою великої металевої ложки. Половину вершкового масла налити навколо чаші по краю і обережно змішати, добавляючи, решту борошна та масла.
04
Налити до підготованої форми (або 2 форм) і випікати 35-40 хвилин (або ж 25-30 хвилин для мілких форм), поки пиріг добре підніметься, набере золотавого кольору і почне відставати від стінок форми. Для охолодження викласти на решітку.
05
Збити вершки, цукор та апельсиновий сік за допомогою вінчика до утворення м’якої піни. Домішати апельсинову цедру. Відкласти 5 полуниць для прикрашання, решту ягід порізати скибочками.
06
Розділити пиріг на два коржі (або взяти два коржі, випечені в окремих формах), між ними викласти збиті вершки і порізану полуницю. Прикрасити верх відкладеною полуницею, посипати цукровою пудрою та подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)