
Шварцброт - німецький чорний хліб
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
500 г.
Hutorok Rye Flour 900g
100 г.
Carmencita Ground Cumin Seeds 47g
1/2 ст. л.
Eco Ground Coriander
30 г.
Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
125 мл.
Salt Egypt
2 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Auchan Unrefined Sunflower Oil 1l
4 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
360 мл.
Preparation steps
01
1/2 ч. л. коріандру, насіння кмину і фенхелю розтовкти у ступці. Змішати з борошном.
02
Дріжджі розламати і розвести з 1 ст. л. теплої води. Змішати з 360 мл. холодної води, молоком, медом і сіллю.
03
Додати борошно і налити олії. Все добре змішати. Сформувати тісто і дати постояти 1 годину при кімнатній температурі.
04
Коли тісто збільшиться в 2 рази і на поверхні утворяться пори, тісто ще раз обім'яти, форму намазати жиром і присипати борошном. Тісто сформувати в продовгуватий батон, присипати 1 ст. л. коріандра, зробити надрізи. Накрити рушником і дати постояти 20-30 хвилин.
05
Пекти в духовці при температурі 220°C. В духовку поставити чашку з водою. Пекти 50 хвилин. При потребі вийняти з форми і ще 5-10 хвилин пропекти на деко.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)