
Сендвіч "Капрезе"
Традиційний для Італії, але встигший нами полюбитися салат «Капрезе» часто називають ідеальним. І не дарма: скибочки ніжної моцарели і солодкі томати, политі оливковою олією і бальзамічним оцтом, а також свіжий базилік створюють не тільки божественну палітру смакових ноток, але й дуже ефектний вигляд. Отримана червоно-біло-зелена композиція імітує окрас італійського прапора, тому «Капрезе» заслужено вважається одним з національних страв-символів. Пропонуємо Вам чудову альтернативу насолоджуватися вишуканим смаком улюбленого салату завжди і скрізь – приготуйте сендвіч «Капрезе», який можна взяти з собою на пікнік, роботу, покласти дітям в школу. Відмінна ідея смачного, корисного і ситного перекусу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Slavia Mozzarella Cheese 50%
240 г
Basil in Pot
40 г
French Baguette 335g
1 шт.
Preparation steps
01
Помідори розрізати навпіл, викласти на деко з пергаментним папером. Посипати давленим часником, сіллю, перцем і побризкати олією і оцтом.
02
Запікати помідори в духовці при 150 градусах протягом 50-60 хвилин.
03
Моцарелу нарізати скибочками.
04
Багет розрізати на 4 частини, а кожну з них - по довжині.
05
На 1 половинку багета полити трохи соусу з помідор, укласти листя базиліка, сир, помідори і накрити другою половинкою багета.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)